Directmovie-expert

Tegenwoordig kun je uit een groot aantal aanbieders kiezen die interactieve tv aanbieden. Op deze manier kun je een uitgebreid aanbod aan tv bekijken. Bij interactieve tv is er een tweeweg-communicatie tussen een verzender en ontvanger. Dit is natuurlijk de interactieve tv aanbieder en de interactieve tv ontvanger. Om een goed overzicht te krijgen van alle aanbieders, hebben we hier een lijst voor je gemaakt van bekende aanbieders van interactieve tv.

Bekende aanbieders

Het aanbod aan aanbieders voor interactieve tv is natuurlijk enorm groot. Echter zijn er een aantal bekende aanbieders. Interactieve tv wordt namelijk vaak afgesloten bij Tele2, T-Mobile, Telfort, Online.nl, KPN, Ziggo en XS4ALL. Let er wel op dat iedere aanbieder een ander aantal uren of GB opnemen heeft. Hierdoor heeft iedere aanbieder een andere prijs per maand die betaald moeten worden. Vaak wordt interactieve tv gecombineerd met een all-in-1 pakket.

Extra's bij een aanbieder

Een aantal van de interactieve tv providers bieden naast hun interactieve tv ook een aantal extra's aan. Dit kan bijvoorbeeld Pathé thuis zijn, Netflix of andere applicaties die je kan gebruiken. Houdt er echter rekening mee dat niet iedere provider deze opties aanbiedt. Een aantal aanbieders van interactieve tv die deze extra's aanbieden zijn:

  • KPN
  • Ziggo
  • XS4ALL
  • Telfort
  • NLEx

Interactieve tv via glasvezel

Er zijn diverse manieren om gebruik te maken van interactieve tv. Sommige providers bieden verschillende manieren aan om interactieve tv te ontvangen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld door middel van satelliet interactieve tv ontvangen. Daarnaast kun je via een gewone internet of tv kabel gebruik maken van interactieve tv. Echter is er tegenwoordig nog een andere manier om interactieve tv te kijken. Dit doe je door gebruik te maken van glasvezel. Een groot aantal providers zijn namelijk aangesloten op dit netwerk waardoor je razendsnel interactieve tv hebt. Daarnaast is de kwaliteit enorm goed en krijg je haarscherp beeld.