Directmovie-expert

Films terugkijken

Interactieve tv zorgt ervoor dat je films een week lang terug kunt kijken. Je hoeft hiervoor niets extra's te doen of op te nemen. De interactieve tv zorgt er namelijk voor dat films een week lang beschikbaar blijven zodat je op ieder gewenst moment deze kunt bekijken. Deze films kun je tijdens het bekijken ook pauzeren zodat je niets zult missen van de film.

On demand een film bekijken

Wil je een specifieke film bekijken en kun je deze niet vinden in de diverse kanalen? Dan kun je ook een film kijken met Video on Demand. Hiermee kun je films bestellen, kopen én huren. Dit zorgt ervoor dat je een film kunt bekijken en pauzeren wanneer jij het wilt. Video on Demand heeft vaak de nieuwste films en series beschikbaar. Daarnaast vind je natuurlijk ook de klassiekers zodat het aanbod enorm breed is. Video on Demand is een functie die aangeboden wordt bij interactieve tv. Houdt er wel rekening mee dat iedere provider dit op een andere manier aan zal bieden.

Films kijken via applicaties

Naast de voorgenoemde twee opties is er ook nog een derde optie die je kunt gebruiken met interactieve tv. Jij kan namelijk ook films kijken door middel van een applicatie. Vaak bieden providers namelijk de optie aan om via Netflix te kijken. Zorg er natuurlijk wel voor dat je een account hebt op dit platform. Dit krijg je namelijk niet bij je abonnement van de interactieve tv.